Lelaki boleh minum manjakani?

Ini adalah di antara soalan yang sering ditanya (khususnya pembeli lelaki) sebelum membeli produk XS Perfect Drink Latte & Mocha kerana salah satu bahan yang digunakan dalam kopi kurus ini adalah manjakani.

Sebenarnya tidak ada masalah untuk lelaki makan atau minum produk yang mengandungi manjakani atau kacip fatimah.

Bahan ini cuma herba semata². Walaupun ia lebih bekesan untuk perempuan, namun tidak salah lelaki makan atau minum kerana orang lelaki akan dapat khasiat herba macam dia orang makan ulam-ulaman.

Boleh mencantikkan kulit lelaki yang kasar, menghilangkan jeragat dan penampilan nampak lagi bersih.

Begitu juga sebaliknya dengan Tongkat Ali ia bertindak balas hanya dengan hormon lelaki, membuatkan lelaki bertenaga dan seterusnya menguatkan tenaga dalaman bagi lelaki. Jadi sekiranya perempuan makan atau minum tidak akan bagi kesan tapi perempuan masih lagi dapat khasiat herba seperti khasiat ulam-ulaman.

Khasiat manjakani kepada lelaki adalah mampu mengatasi lesu badan atau sakit-sakit badan selepas bersukan kerana sifat anti oksida selain digunakan untuk rawatan anti penuaan.

Selain itu, sekiranya individu lelaki mengalami masalah GASTRIK, CIRIT BIRIT, BERAK BERDARAH, BUASIR, BATU KARANG, jangan risau, dengan izin Allah masalah anda dapat di atasi.

Jadi siapa² yang rasa manjakani hanya untuk orang perempuan dah boleh tukar fikiran.

Rugi kalau x mencuba produk kurus XS Perfect Latte & XS Perfect Mocha ni.

 1,047 total views,  3 views today

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *